H&H_logo_edit_copy.png
sitra-color-kadet-ajankohtaista_edited_edited.jpg

Ajankohtaista

Palvelusetelillä lääkärin vastaanotolle.
 

Voit tulla Sitran lääkäriaseman vastaanotolle käyttämällä sinulle myönnettyä palveluseteliä. Palvelusetelin myöntää asuin kuntasi.

Palvelusetelillä hankittava palvelu on vaihtoehto kunnan tai kuntayhtymän tuottamalle palvelulle. Palveluseteli on henkilökohtainen ja se on kohdistettu tiettyyn kunnan ostamaan palveluun.

Varaa aika tai kysy lisätietoja palvelusetelin käyttämisestä Sitran lääkäriaseman asiakaspalvelusta soittamalla numeroon puhelin: 

050-3376542, 8.00-15.30 Arkisin

 

Miten saan itselleni palvelusetelin?

Kunta tai kuntayhtymä myöntää palvelusetelin. Palveluseteli on tarkoitettu kaikille kunnan tai kuntayhtymän sosiaali- ja terveyspalveluja tarvitseville.

Palvelusetelin saa asuinkunnan terveysasemalta, sosiaalivirastosta tai muusta kunnan palveluyksiköstä. Palvelusetelin saaminen edellyttää, että kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon edustaja, kuten terveyskeskuslääkäri, arvioi palvelun tarpeen.

 

Voit tarkistaa Palse.fi-portaalista myöntääkö oma asuinkuntasi palveluseteleitä sosiaali- ja terveyspalveluiden ostamiseen.

 
ajankohtaista-mielenhyvinvointi-kivet.jpg

Mielenhyvinvointi palvelut

 


Mielenhyvinvointi palvelut on juuri sinulle joka haluat keskustella elämäntilanteestasi ja mielenterveyden hyvinvointiin liittyvistä asioista. 

Ennaltaehkäisevä toimintamme perustuu asian purkamiseen, ratkaisu ja voimavarakeskeisin terapia menetelmin. Kartoitamme yhdessä vointiasi vastaanotolla ja tarvittaessa saat varata ajan lääkärille saman käynnin yhteydessä.

Koulutetut terveydenhuollon rekisteröityneet ammattilaiset vastaanottavat:

 

Käytettävissäsi on psykiatrisen sairaanhoitajan ja psykologin palvelut.

Sekä ratkaisu ja voimavarakeskeisen lyhytterapeutin palvelut

 

Hinnoittelussamme olemme huomioineet KELA vähennyksen


Psyk.sairaanhoitaja vastaanotto 45€ 45 min

Ratkaisu ja voimavarakeskeinen lyhytterapia palvelu 55€ 45 min

Psykologin palvelut 110€ 45 min 

Vastaanotamme:
 

  • Ahdistus, masennus, jännitys oireet.

  • Pelkotilat, unettomuus, stressi.

  • Elämänhallinta tilanteet, pitkittynyt surutyö, parisuhde haasteet, lähimmäisen elämänmuutos jolla vaikutusta sinun mielenhyvinvointiin.

Ennaltaehkäisevään mielenhyvinvointiin ja palveluun on jokaisen oikeus. Sinulla ei tarvitse olla diagnoosia tai  aikaisempaa kokemusta asiasta. Puhuminen, asian kartoittaminen ja läpikäyminen ammattilaisen kanssa tukee sinua ja auttaa jaksamaan eteenpäin. Tarvittaessa voit varata ajan lääkärillemme käyntisi yhteydessä

Huomioithan että emme kirjoita reseptejä

Unilääkitys

Vieroitus hoitoihin käytettävät lääkkeet

Rauhoittavat

 

Ajanvaraus numerosta:


050 3376542 arkisin 8.00-15.00

Vastaanotot arkisin: 8.00-14.00 välisenä aikana

 

 

Sitran Lääkäriaseman erikoislääkäripalvelut laajenevat

 

FinnMedPro Oy ja Medicci Oy tuottavat yhteistyössä kardiologian palveluja Sitran Lääkäriasemalla.

Sitran Lääkäriasema

Sitratori 3, 2. krs,

00420 Helsinki

Y-tunnus 2610003-4

Puhelin

050 3376542

Avoinna ajanvauksen mukaan

Ma-pe klo 8.00-20.00

La-su klo 8.00-16.00

 

Muista punkkirokote myös talvella
– Suojaudu puutiaisaivotulehdukselta rokotteella!Meiltä Sitran Lääkäriasemalta saat rokotusajan, jopa samalle päivälle.

Rokota itsesi ja läheisesi, suojaudu vakavalta puutiaisaivotulehdukselta.

Varaa rokotusaika soittamalla numeroon 050 3376 542

TBE-virus aiheuttaa aivokuumeen, josta voi jäädä pysyviä keskushermostollisia jälkioireita. Punkit levittävät myös borrelioosia eli Lymen tautia, joka on eri sairaus kuin puutiaisaivotulehdus. TBE-virus tarttuu muutamassa minuutissa punkin syljestä jo pureman välityksellä. Myös punkkien nymfit ja toukat voivat levittää TBE-virusta.

Puutiaisaivotulehdusrokotteella (TBE-rokote) voidaan estää virusperäiseen puutiaisaivotulehdukseen sairastuminen. Rokotteen ottaminen on tarpeen etenkin henkilöille, jotka oleskelevat viikkoja tai kuukausia taudin esiintymisalueilla sekä liikkuvat paljon luonnossa.

Rokote ei anna suojaa muilta punkin levittämiltä taudeilta eikä suojaa itse punkeilta eikä punkkien tarttumiselta ihoon. Punkkien tarttumista voi ehkäistä suojaavalla vaatetuksella ja punkkeihin tehoavalla hyönteiskarkotteella.

55€